MENU

Doorleven

relaties

Ik beveel graag de onderstaande relaties, bedrijven en organisaties aan:

(ga met de cursor naar de blauwe tekst en d.m.v. een muisklik kom je terecht op de desbetreffende  websites)

 • Landelijke Expertisecentrum Sterven.  Vanwege het onderstaande standpunt, ben ik aangesloten bij het Landelijk Expertisecentrum. Wij zien een samenleving voor ons die aanvaardt dat sterven onderdeel is van het leven. Wie de weerstand tegen sterven laat varen en het hele leven, met hoogte- en dieptepunten en met teleurstelling en succes, omarmt zal een stuk gelukkiger leven: minder angstig en krampachtig, meer open en bewust. Wij zetten ons in voor een stervenscultuur in Nederland gebaseerd op inzicht en vertrouwen.

Logo Landelijk Expertisecentrum Sterven

 • Academie voor Geesteswetenschappen – verzorgt (hogere) beroepsopleidingen voor de geestelijke gezondheidszorg. Zelf geef ik hier colleges met betrekking tot: gespreksvaardigheid bij verlies, rouw en sterven en over de Bijna doodervaring. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan studie en innerlijke groei op het snijvlak van het spirituele, het rationele en het praktische niveau. Kijk bij: Open Dagen

AvG banner 728 x 90 pixels

 • Over de dood – Yolanda Rijks – Wie de dood kent, leeft anders. Met de dood komen we allemaal in aanraking. De één vroeger dan de ander, maar uiteindelijk kunnen we er nooit omheen. Een informatieve website over aspecten over: bijna dood, doodswens en doodgaan.
 • Rogier Hulst Foundation – Astrid van Vugt – heeft 3 doelen:
  • het verdriet en verlies van je kind door zelfdoding te kunnen omzetten naar positieve energie en doelen,
  • jongeren inspireren dat zelfdoding geen optie is,
  • onderwijzers inspireren om meer procesmatig te werken en daardoor leerlingen leren omgaan met psychische tegenslagen.
 • Coalitie erbij in Rotterdam verbindt (welzijns-/zorg-) organisaties en professionals die sociale betrokkenheid onder Rotterdammers vergroten. Samen verminderen we eenzaamheid en sociaal isolement in Rotterdam.

 • Yogacentrum Smrti is de plek voor yoga aan volwassenen en kinderen. Naast de yogalessen worden er ook Reiki-behandelingen en ontspanningsmassages. Een plek om de rust in je zelf te vinden. Magnetiseren en ‘Therapeutic touch’ kan in dit centrum plaats vinden.
 • Randstad is de eerste interculturele letselschadebureau van Nederland! Als u door toedoen van een ander letselschade ondervindt, dan wilt u uw schade op de aansprakelijke partij verhalen. RANDSTAD is een multiculturele organisatie met deskundigen die veel ervaring hebben opgedaan in de praktijk van letselschade. Zij kunnen u te woord staan in verschillende talen en met behoud van uw normen en waarden. Claimt uw schadevergoeding bij: verkeers-, bedrijfsongevallen en medische fouten.

RANDSTAD Letselschade – Personenschade Advies