MENU

Doorleven

Relaties

Ik beveel graag de onderstaande relaties en organisaties aan:

(Je kunt met de cursor naar de naam van de relatie of organisatie gaan en door middel van een muisklik kom je terecht op de desbetreffende website)

AVG – De Academie voor Geesteswetenschappen

De AvG biedt met haar geaccrediteerde Post Hbo-opleidingen handvaten aan voor persoonlijke én professionele ontwikkeling op het snijvlak van spiritualiteit, zingeving en wetenschap. 

Condole – De nieuwe vorm van gedenken

Yvette den Hartog – Condole brengt herinneringen, emoties en verhalen van uw overleden dierbaren samen.  De app zorgt ervoor dat u deze herinneringen met elkaar kunt delen, waarbij ze een mooie plek krijgen en u ze voor altijd kunt blijven koesteren. De app is er daarnaast op gericht om elkaar (ook) op afstand te steunen. In de eerste weken van uw verlies, maar ook in de jaren daarna. Ook nu afscheidsdiensten, uitvaarten en condoleances door Corona slechts beperkt plaats mogen vinden, zorgt Condole voor verbinding. 

Prachtig Afscheid

Erik Vermij- Het definitieve afscheid, de uitvaart, het rouwen, iemand moeten missen… en alles daaromheen. Prachtigafscheid.nl is onafhankelijk, eerlijk en verrassend. We laten u kennis maken met echt gemotiveerde partners en unieke invullingen van een afscheid.

De Kneedbaresteen

Jorien van der Heuvel – Handgemaakte urnen

Dood in zicht

Yolanda Rijks – Wie de dood kent, leeft anders. Met de dood komen we allemaal in aanraking. De één vroeger dan de ander, maar uiteindelijk kunnen we er nooit omheen. Een informatieve website over aspecten over: bijna dood, doodswens en doodgaan.

Coalitie erbij

In Rotterdam verbindt (welzijns-/zorg-) organisaties en professionals die sociale betrokkenheid onder Rotterdammers vergroten. Samen verminderen we eenzaamheid en sociaal isolement in Rotterdam.

Yogacentrum Smrti

Is de plek voor yoga aan volwassenen en kinderen. Naast de yogalessen worden er ook Reiki-behandelingen en ontspanningsmassages gegeven. Een plek om de rust in je zelf te vinden. Magnetiseren en ‘Therapeutic touch’ kan in dit centrum door mij plaats vinden.

VerhaalOpSchrift:

Renée van de Giessen – voor een luisterend oor en een gedreven pen.
Heb je een persoonlijk verhaal dat jij wilt delen? Jij vertelt, ik (Renée van de Giessen) luister en schrijf het voor jou op. Wanneer jij het wilt kan er een publicatie komen. Denk aan levensverhalen en nabestaandendocumenten. Kenmerkend voor mijn werkwijze is dat ik jou ondersteun om precies dát verhaal te vertellen dat jij op het hart hebt.